sl1

Tarvitsitpa sitten suunnitteluapua, rahaliikenteen hoitoa tai ilmoittautumispalvelua, Kreetan Työ ja Huvi haluaa auttaa Sinua.

sl2

Olemme PCO -toimistosi kun järjestät kongresseja, konferensseja, kokouksia tai seminaareja.

sl3

Toimimme GPSretkien jälleenmyyjänä. Polkupyörä vie sinut luonnon ääreen valmiissa retkipaketissa. Kauttamme myös muut kotimaan matkajärjestelyt.

Muut palvelut

MATKAILUPALVELUT

Onko teillä suunnitelmissa yrityksenne koulutuspäivät kotinurkkia kauempana, haluatteko lähteä teatteriin vaikka Ouluun tai pitäisikö vaan löytää bussi ja lounaspaikka matkan varrelle?

Autamme mielellämme kaikenlaisissa matkajärjestelyissä kotimaassa. Ja miksei vähän ulkomaillakin. Etsimme parhaat vaihtoehdot juuri teille. Voimme rakentaa koko matkan tai vain osan siitä.

KREETTA ON MARY KAYN ITSENÄINEN IHONHOITOKONSULTTI

Kreetan kautta voit tutustua Mary Kayn laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin ja kosmetiikkaan. Voimme tulla kotiisi esittelemään tuotteita tai toimittaa näytteitä kotiisi.

Kerromme mielellämme myös Mary Kayn tarjoamista mahdollisuuksista omalle urallesi.

Kreetan MK:n sivuilta löydät tuotteet sekä ajankohtaiset julkaisut.

GPS-RETKET

GPS-retket tarjoaa helppoa ja asiantuntevaa retkiopastusta valmiilla pyöräily- ja vaellusreiteillä. GPS ja luonto-opasvihko karttoineen vievät sinut luonnon keskelle, maaseudun rauhaan, hiekkateiden rahinaan ja linnunlauluun.

LAUHA-HELVETTI

Lauha-Helvetti-erämaapyöräilyreitti kulkee neljän kansallispuiston kautta etelä-pohjanmaalaisen ja pirkanmaalaisen maaseutumaiseman halki kylä- ja metsäteillä. Lauhanvuori, Kauhaneva, Seitseminen ja Helvetinjärvi ovat läpileikkaus eteläisen Suomen luonnosta.

Täyshoitoretkiä on tarjolla eripituisina vaihtoehtoina, kysy lisää kreetta@tyojahuvi.fi.